RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii transferă din Liga a III-a

/ 13 iunie 2011

Olimpiu Bucur este primul jucător transferat de Pandurii în această pauză competiţională, tânărul jucător de atac de 21 de ani evoluând în ultimul sezon în liga a III-a în tricoul celor de la CS Zlatna.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a anunţat pe site-ul clubului transferul lui Bucur, care poate evolua atât ca mijlocaş dreapta cât şi ca atacant. Olimpiu Bucur este un produs al celor de la CFR Cluj, echipă la care a făcut junioratul şi de la care a plecat după ce a fost desfiinţată echipa a doua a ardelenilor.

În campionatul recent încheiat, jucând pentru CS Zlatna, echipă care la finele sezonului a retrogradat în Liga a IV-a, Olimpiu Bucur a marcat 11 goluri. Interesant este faptul că cinci din cele 11 reuşite ale lui Bucur au fost trecute în contul său în ultimele două meciuri. În ultima partidă disputată pe teren propriu de CS Zlatna, Olimpiu Bucur a marcat un gol pentru echipa sa în meciul pierdut cu 2-3 în faţa celor de la FC Cisnădie, meci în care a fost urmărit de Eugen Pârvulescu. Interesul Pandurilor se pare că l-a stârnit foarte tare pe tânărul atacant, astfel încât în ultima rundă, deşi CS Zlatna a pierdut din nou, scor 4-6 în deplasare cu FC Zalău, Olimpiu Bucur a marcat toate cele patru goluri ale echipei sale, situaţie care aduce izbitor cu un meci din 1987 între Sportul şi Dinamo câştigat de Sportul, dar în care Cămătaru a înscris de patru ori pentru a câştiga gheata de aur.

Eugen Pârvulescu a declarat pentru site-ul clubului că Olimpiu Bucur reprezintă o variantă de viitor urmând a fi testat în această vară de Petre Grigoraş, iar în cazul în care acesta va considera că nu este pregătit să facă pasul spre Liga I va fi împrumutat unei echipe din Liga a II-a. Tot preşedintele executiv al gorjenilor a mai declarat că transferul lui Olimpiu Bucur nu a costat nimic Pandurii, acesta sosind gratis la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.