RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Îl vor din nou pe Irimuş

/ 9 iunie 2011

Energia ar putea semna cu un nou portar de naţională, Ionuţ Irimuş fiind din nou în vizorul echipei gorjene după ce aceasta a decis să renunţe la serviciile lui Florin Dragomir.

„Am discutat cu Irimuş, am vrut să-l luăm, apoi am renunţat, iar acum ne gândim iarăşi la el. Mai facem nişte calcule pentru că nu ne aruncăm fătă a avea o oarecare siguranţă şi apoi vedem. Problema e că mulţi jucători când ajung la naţională îşi schimbă pretenţiile”, a declarat preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu.

În acest moment, la Energia mai au contract doar Rădulescu şi Motoi, Dragomir trecând astăzi pe la club pentru a-şi lămuri situaţia. Dragomir aştepta din partea clubului gorjean o prelungire a contractului său, în cazul în care aceasta nu va veni, el având o altă variantă de urmat, cea a plecării la Bacău, unde este dorit de antrenorul Eliodor Voica.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.