RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lot de criză la Energia

/ 8 iunie 2011

În urma negocierilor dintre conducere, antrenor şi jucători, lotul echipei de handbal a Energiei pentru viitorul sezon începe să capete contur.

Preşedintele secţiei de handbal spune că va fi un tur de campionat de sacrificiu, în care clubul nu-şi va putea permite să plătească salarii mari precum cele încheiate în perioada lui Vasile Stângă, aşa că doar cine va accepta salarii mai mici, care să se încadreze în limitele bugetului clubului, va rămâne la Energia. Lotul Energiei pentru campionatul viitor ar putea să-i cuprindă pe portarii Rădulescu şi Motoi şi jucătorii de câmp Florea, Asoltanei, Păiuş, Şandru, Udriştoiu, Andrei Popescu, Enache, Mazilu, Apolzan, Vukas, Giotoiu, Ilieş şi Mărgineanu. Dintre aceştia, unii jucători sunt încă sub semnul întrebării, în cazul lui Florea punându-se întrebarea dacă va accepta sau nu un salariu micşorat, Şandru are probleme medicale care-l ţin departe de sală pentru o perioadă destul de lungă, în vreme ce pentru Vukas se ridică probleme în legătură cu obţinerea dreptului de muncă, astfel că Liviu Andrieş s-ar putea confrunta cu probleme serioase. Dintre jucătorii vechi, Energia pare să se fi decis să renunţe la serviciile portarului Florin Dragomir, în locul căruia se intenţionează aducerea unui portar tânăr, de perspectivă, şi ale centrului Mădălin Truică.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.