RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rămâne Grigoraş la Pandurii?

/ 6 iunie 2011

Oferta lui Gigi Becali făcută lui Petre Grigoraş începe să capete contur, ea trecând în ultimele ore de la supoziţie, la vorbe şi mai apoi la fapte.

Dacă Becali spunea la începutul zilei de luni că Grigoraş este al treilea antrenor pe lista sa, după Boloni şi Ionuţ Badea, acum Grig pare a fi în pole position după ce Boloni e tot mai aproape de a spune da grecilor de la PAOK, iar pista Ionuţ Badea a fost părăsită de patronul Stelei.

Grigoraş a recunoscut că a fost contactat de Gigi Becali şi că i-a cerut acestuia timp de gândire: „În primă fază domnul Becali a vorbit cu domnul Condescu, iar după aceea a discutat şi cu mine. S-a interesat de situaţia mea contractuală cu Pandurii, apoi m-a sunat din nou şi mi-a propus să preiau Steaua. Deocamdată nu e nimic concret, în ideea să mă fi şi înţeles cu domnul Gigi Becali. În zilele următoare voi da un răspuns sigur. Pentru că vreau să mă gândesc bine la ce voi face, nu vreau să fiu doar un trecător pe la Steaua, ca  alţii… Aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut, când au fost nu ştiu câţi antrenori pe banca din Ghencea. Eu am fost şi jucător un an de zile la Steaua, iar dacă aş semna acum în calitate de antrenor aş vrea să stau mai mult de un an, nu doar câteva luni!”, a declarat Petre Grigoraş. Cunoscându-l însă pe patronul stelist şi conştient de faptul că la Steaua îi va fi foarte greu, Grigoraş a admis şi că ar putea rămâne la Târgu Jiu refuzând oferta lui Becali: “În acest moment sunt mai aproape 100% de Pandurii decât de Steaua!”, a mai spus încă antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.