RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gigi Becali a pus ochii pe Grigoraş

/ 6 iunie 2011

Pandurii ar putea rămâne fără antrenorul care a pus echipa pe picioare în sezonul trecut şi a adus fotbalul spectacol printre gorjeni, Grigoraş fiind nominalizat de Gigi Becali ca posibil antrenor al Stelei în sezonul 2011-2012.

„O să discut cu Badea, de la Cluj, şi cu Grigoraş, de la Pandurii. Avem soluţii, dar preferăm să aşteptăm, ca să luăm cea mai bună decizie”, a declarat Gigi Becali pentru GSPTV, patronul stelist menţionând că prima opţiune o reprezintă însă Boloni, dar fostul selecţioner al României nu i-a răspuns la telefon.

Antrenorul Pandurilor a declarat la rândul său că încă nu a fost contactat de nimeni de la Steaua, dar are informaţii că ar urma să fie şi el sunat: “Eu, deocamdată, nu am primit nicio propunere. Trebuie să mă gândesc serios dacă va veni ceva. M-a sunat domnul Condescu şi mi-a spus că a fost sunat şi dânsul de cineva de la Steaua care s-a interesat de situaţia mea contractuală. Eu încă nu am fost sunat, dar am fost anunţat că o să primesc un telefon”, a declarat Grigoraş pentru Gorj Exclusiv.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.