RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia merge pe filiera jucătorilor români

/ 6 iunie 2011

După ce în trecut Energia s-a bazat pe o serie de jucători străini, considerându-se că aceştia sunt mai ieftini şi mai buni decât cei de pe piaţa internă, acum conducerea echipei gorjene declară că s-a reorientat şi va merge pe mâna jucătorilor români.

“Ne axăm pe jucători români, ne vom descurca cu ce avem deja aici şi vom mai aduce doar câţiva jucători din campionatul intern. Bugetul nu ne mai permite să aducem jucăători cu pretenţii financiare mari”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro. Preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean a mai declarat că este foarte aproape de a definitiva transferul a doi jucători de la Baia Mare: “Discutăm cu unii jucători de la Minaur Baia Mare, jucători cu care suntem într-un stadiu foarte avansat şi foarte curând vom putea anunţa rezolvarea transferurilor lor”, a completat Gore Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.