RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ralbex Turcineşti – SC Sopot, duelul pentru Liga a III-a

/ 2 iunie 2011

Campioana Gorjului din acest sezon şi-a aflat adversara din barajul de promovare pentru Liga a III-a, Ralbex Turcineşti urmând a întâlni campioana Doljului.

Barajul dintre Ralbex Turcineşti şi SC Sopot, campioana Doljului din acest sezon, se va disputa la Severin, pe 15 iunie. “Ralbex Turcineşti este echipa care se bate în acest an pentru un loc în Liga a III-a. Ei au retrogradat anul trecut din Liga a III-a şi au fost invitaţi la un moment dat să rămână în acest eşalon, dar au refuzat. Nu este vorba de o retragere, aşa că au drept de promovare”, a declarat Mihai Prunariu pentru www.sportingorj.ro despre echipa care are în acest moment patru puncte avans faţă de principala urmăritoare, fiind virtuala campioană a Gorjului cu două etape înaintea finalului de campionat datorită faptului că Ştiinţa Turceni, a doua clasată, mai are doar un meci de disputat.

Gorjul va organiza în acest an un meci de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, campioanele Caraş Severinului şi Mehedinţiului urmând a se duela pe teren gorjean: “Am primit dreptul de organizare pentru meciul de baraj dintre Caraş Severin şi Mehedinţi. Încă nu am stabilit locaţia, dar avem ca variante Rovinariul, Mătăsariul şi Motru”, a mai declarat Prunariu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.