RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, “arşi” şi nu prea de arbitraje

/ 2 iunie 2011

Sezonul trecut Pandurii au avut câteva partide în care au pierdut puncte impotrante pe mâna arbitrilor, însă de puţine ori conducerea a reacţionat vehement împotriva acestora.

“Nu am prea avut multe probleme de arbitraj, dar şi cele care au fost ne-au costat scump. Cu Uziceni în prima etapă ni s-a scos mingea din poartă, pe Giuleşti am pierdut două puncte, apoi cu Rapid la Severin am fi meritat un egal. Dar nu mai stăm acum să facem calcule câte puncte am pierdut…”, a declarat Viorel Temelescu rememorând principalele momente în care Pandurii a fost taxată drastic de “fluieraşi”. Dintre cei care au prejudiciat punctajul final al Pandurilor în clasamentul Ligii I, Temelescu îi aminteşte doar pe Augustus Constantin, o adevărată bestia nera pentru gorjeni, dar şi pe Cristian Balaj: “Pe Augustus Constantin nu l-am înţeles… A pus o ură totală pe noi ca echipă, pe Coloana Infinitului şi Masa Tăcerii… Avem o relaţie foarte bună cu tatăl lui, însă, probabil, că pe Augustus l-a afectat gestul lui Sorin Cîrţu când a arătat gestul cătuşelor. Trebuie să înţeleagă că a fost gestul unei persoane fizice şi nu a fost poziţia noastră, a clubului. Noi, ca şi club, ne-am cerut scuze public pentru acest gest, dar probabil l-a afectat prea mult. Lui Balaj ce să-i reproşezi, că nu am bătut cu el de trei ani”, a mai declarat managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.