RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adrian Rusu: “Mă bucur că Grigoraş mă vrea 100% la echipă”

/ 2 iunie 2011

Adrian Rusu va reveni în această vară la Pandurii după ce a evoluat un sezon sub formă de împrumut la FC Braşov, fundaşul fiind dorit de antrenorul Petre Grigoraş pentru a acoperi plecările lui Gabi Matei şi Florin Popete.

Reporter: Ce vei face, vei fi la reunirea Pandurilor pe 15 iunie sau vei merge la Braşov?
Adrian Rusu: Întradevăr, la mine este această problemă, a contractului pe care-l voi încheia la FC Braşov pe 30 iunie. Mi s-a comunicat deja că pe 20 iunie este reunirea ehipei şi dacă nu se va schimba nimic până atunci eu voi fi acolo la reunire. Nu pot risca să nu mă duc, pentru 10 zile se pot întâmpla multe şi nu vreau să fie probleme.

Reporter: Cum a fost pentru tine sezonul recent încheiat?
Adrian Rusu: M-am simţit foarte bine la Braşov în ideea că am fost foarte, foarte apreciat pentru evoluţiile mele şi asta nu poate decât să mă bucure. Am avut un an foarte bun în care mi-am făcut treaba acolo unde am fost.

Reporter: Cu Grigoraş ai avut discuţii?
Adrian Rusu: Nu foarte multe, cu Grigoraş am avut o discuţie şi mă bucur că el mă vrea 100% la echipă.

Reporter: Cum crezi că vei regăsi Pandurii după o pauză de un an?
Adrian Rusu: Între timp s-au schimbat multe la Pandurii. De la plecarea mea au mai rămas puţini jucători dintre cei pe care i-am avut colegi înainte, mai sunt doar Grecu, Mingo şi Cardoso…

Reporter: Planuri de vacanţă?
Adrian Rusu: Acum sunt acasă, profit de scurta vacanţă pe care o am, iar în curând voi merge câteva zile şi la mare. Voi merge pe litoralul românesc cinci zile, suntem mai naţionalişti, vrem să băgăm bani în bugetul statului. La mare voi merge cu familia şi cu Vasilache, finul meu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.