RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Constantin şi Oiţă, noile pariuri ale lui Grigoraş

/ 1 iunie 2011

Petre Grigoraş a reuşit ca în scurtul timp petrecut la Pandurii să pună în practică un mai vechi vis al conducătorilor clubului gorjean, acela de a promova tineri din propria pepinieră, dar acesta nu se va opri la jucătorii deja promovaţi.

Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, spune că în lotul pentru Austria s-ar putea regăsi şi alţi jucători proveniţi de la grupele de juniori ale clubului: „În Austria, Grigoraş va lua cel puţin 26 de jucători. Este posibil ca în lot să mai apară jucători tineri din curtea noastră. Cred că vom lua 3-4 juniori în Austria. Avem variante pentru că Grig a monitorizat alături de secunzii lui tot ce mişcă la centrul nostru de juniori. E posibil ca în Austria pe lângă jucătorii tineri promovaţi până acum să meargă Ionuţ Constantin şi Oiţă. Grig le întinde o mână, totul depinde de copii dacă vor rămâne sau nu pentru că dacă şi-o ia vreunul în cap se întoarce imediat de unde a plecat”, a declarat Temelescu. Acesta a lăudat iniţiativa lui Grigoraş considerându-l pe acesta drept cel mai potrivit antrenor pentru ceea ce se doreşte la Pandurii: „Grig este antrenorul pe care ni-l doream, e pe sufletul nostru. Noi până acum nu am găsit omul să pună în practică ceea ce doream, iar proiectul promovării tinerilor e dorit şi de noi şi de antrenor”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.