RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Batin: „Aş veni la Pandurii pentru domnul Grigoraş”

/ 31 mai 2011

Paul Batin este una dintre ţintele Pandurilor în această vară, atacantul CFR-ului fiind dorit de antrenorul Petre Grigoraş pentru întărirea copartimentului ofensiv.

Interesul Pandurilor pentru Batin datează din vara trecută, dar chiar dacă şi acum preşedintele executiv al gorjenilor a declarat că „se află la câţiva milimetri” de semnarea contractului, atacantul rămâne încă în curtea clujenilor: „Sunt în vacanţă acasă. Nu ştiu nimic, cluburile trebuie să se înţeleagă. Ştiu că Pandurii mă vrea, şi eu aş veni la Pandurii pentru domnul Grigoraş, echipă şi domnul Pârvulescu. Pandurii mi-a lăsat o impresie bună, însă deocamdată nu ştiu ce voi face”, a declarat Batin în legătură cu situaţia sa actuală.

Atacantul de 23 de ani simte că la Pandurii are şansa unui progres rapid, la Târgu Jiu având şansa de a lucra cu un tehnician recunoscut pentru promovarea tinerilor jucători: „Domnul Grigoraş a arătat că e un antrenor bun pentru că a luat echipa de jos şi a dus-o acolo unde este acum. Ştiu că dânsul vrea să mizeze pe tineri, iar asta e o şansă pentru mine. Acum să vedem ce va fi, deocamdată nu pot să vorbesc mai multe”, a mai spus Batin, care este încă în aşteptarea soluţionării transferului său de la CFR Cluj la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.