RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apostu: “Iubesc fotbalul, (…) mai am multe de arătat”

/ 31 mai 2011

Atacantul Bogdan Apostu s-a regăsit de puţine ori printre jucătorii trimişi de Grigoraş în teren în returul campionatului recent încheiat, fapt care l-a convins să-şi caute o altă echipă la care să joace în campionatul viitor.

“Plecarea mea de la Pandurii este doar o consecinţă a faptului că am jucat prea puţin în retur. Am avut la finalul sezonului o discuţie cu domnul profesor Grigoraş, nu am comentat în niciun fel decizia sa de a mă folosi atât de puţin, dar am ales să plec undeva unde să pot să joc. Iubesc fotbalul şi cred că aşa este corect să procedez. Eu cred că mai am multe de arătat şi nu sunt genul de jucător care să se mulţumească cu puţin stând pe bancă”, a mărturisit Apostu pentru www.sportingorj.ro despre felul în care vede fotbalul.

După ce a jucat în campionatul trecut în 20 de meciuri în tricoul Pandurilor, marcând de patru ori, Apostu spune că încă nu se grăbeşte să semneze un nou contract, însă este sigur că nu va rămâne fără echipă: “Am ceva oferte, sunt discuţii, dar acum doar le studiez. Sunt şi eu, ca şi majoritatea conducătorilor din fotbal, în vacanţă. Sunt sigur însă că până pe 15 iunie, când se reunesc cele mai multe echipe, voi avea o echipă la care să joc”, a mai declarat Bogdan Apostu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.