RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei medalii pentru fondistele gorjene la semimaratonul de la Niş

/ 30 mai 2011

La finele săptămânii trecute, trei atlete gorjene s-au clasat pe podiumurile de premiere ale Concursului Internaţional de Semimaraton de la Niş.

Elena Moagă a încheiat prestigiasa cursă de semimaraton de la Niş pe locul trei în competiţia rezervată senioarele, în vreme ce la junioare, gorjencele au ocupat primele două locuri prin Alexandra Creţan, care a terminat pe prima poziţie, şi Laura Popescu, cea care a încheiat cursa pe locul secund.

„Semimaratonul de la Niş este o competiţie tradiţională, internaţională, care s-a bucurat în acest an de participarea a numeroşi atleţi veniţi din şapte ţări. Noi am fost luaţi cam din scurt în acest an şi am deplasat mai puţini sportivi decât am fi putut, însă considerăm acest concurs drept unul foarte util, o competiţie foarte bună pentru atleţii noştri”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Ion Bură, antrenorul celor trei fete medaliate la Niş.

Săptămâna viitoare, în apropiere de Niş, la Dimitrova, va avea loc Balcaniada de alergare montană, competiţie la care vor participa şi doi atleţi de la CS Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Staicu, sportiv antrenat de Viorica Dima, şi Elena Moagă, elevă a antrenorului Ion Bură.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.