RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Nu trebuie să fim mâhniţi”

/ 29 mai 2011

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, spune că înfrângerea din finala Cupei României nu trebuie să şteargă bucuria frumosului parcurs avut în această competiţie de echipa sa.

„S-a văzut că am jucat un turneu de trei jocuri în care ne-am bazat pe 7-8 jucători. Nu trebuie să fim mâhniţi pentru că am realizat o mare performanţă, am jucat o finală şi băieţii merită numai felicitări. Mă bucur că-i antrenez şi am fost alături de ei la această performanţă. La începutul turneului nu speram că o să jucăm finala, dar după primul joc, cu Odorhei, am crezut în acest vis. Băieţii au făcut un turneu extraordinar. Nu cred că ne dăm seama ce am realizat acum că am jucat o finală de cupă. Nu ne gândim acum la viitor, e momentul să sărbătorim pentru că este ceva deosebit”, a declarat Andrieş la finalul meciului pierdut în faţa Constanţei în finala Cupei României.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.