RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut finala Cupei României la handbal

/ 27 mai 2011

Handbaliştii de la Energia nu au reuşit să producă surpriza în finala Cupei României la handbal, cedând în faţa echipei HCM Constanţa cu scorul de 38-25 (17-13), calificarea în finala competiţiei alături de echipa campioană le permite totuşi băieţilor noştri prezenţa în cupele europene.

Energia a început meciul bine, dar benzina nu a ţinut decât 15 minute, efortul depus în primele două partide ale turneului făcându-se simţit mai ales datorită faptului că gorjenii au jucat doar în 8-9 jucători în toate meciurile Cupei României.

După 7-4 pentru Energia în minutul 15, în doar 5 minute HCM Constanţa a întors rezultatul în favoarea sa şi cu ajutorul arbitrilor, care au închis ochii la unele acţiuni la care constănţenii ar fi trebuit să adune câteva minute de eliminare. Fără susţinerea porţii, extrem de importantă în primele partide din cupă, Energia a cedat în finalul primei reprize, Irimescu şi toma făcând ca tabela să îndice la pauză 17-13 pentru campioni.

Crăciun l-a trimis în poarta echipei sale în repriza secundă pe Popescu, iar acesta a închis buturile, Florea reuşind să înscrie primul gol pentru Energia în partea a doua abia în minutul 36, când tabela indica deja 21-13. Dealtfel, golul marcat de Florea a fost singurul înscris de gorjeni în primele 10 minute ale reprizei secunde, însă degringolada din tabăra Energiei a continuat, iar HCM Constanţa a ajuns să conducă la 13 goluri distanţă, scor 17-33 în minutul 49, şi la 15 goluri în minutul 56, scor 36-21. A urmat o tresărire de orgoliu pe final pentru gorjeni, care au punctat de patru ori la rând prin Truică, de două ori, Mazilu şi Udriştoiu, dar ultimele două goluri au aparţinut tot campionilor care, cu scorul de 38-25, au câştigat Cupa României realizând în acest an eventul.

Energia Pandurii Târgu Jiu – HCM Constanţa 25-38 (13-17)

Sala Sporturilor Drobeta Turnu Severin, spectatori: 1.200

Energia: Dragomir (4 intervenţii), Rădulescu (3 intervenţii), Motoi (3 intervenţii), Vukas (2), Apolzan (2), Mazilu (3), Sandu Iacob (3), Giotoiu (1), Ilieş (1), Mărgineanu, Păiuş (4), Udriştoiu (1), Florea (6), Enache. Antrenor: Liviu Andrieş.

HCM Constanţa: Stănescu (7 intervenţii), Popescu (13 intervenţii), Novanc (2), Schuch (1), Stavrositu (7), Irimescu (4), Toma (5), Sadoveac (3), Angelovski (1), Adzic, Sabău (1), Stamate (3), Csepreghi (6), Buricea (4), Riganas, Criciotoiu (1). Antrenor: Ion Crăciun.

Arbitri: Gheorghe Bejenariu şi Alin Cârligeanu.

Sport in Gorj.ro mulţumeşte jucătorilor şi antrenorului pentru performanţa reuşită, pentru determinarea arătată şi efortul depus pe întreg parcursul competiţiei ! FELICITĂRI!!!


Comentează!

8 Comentarii până acum

  • laurentiu spune:

    Felicitari !!!

    Trebuie sa fim alaturi de ei si la bine si la rau.Atit putem la ora asta.De asta ne trebuie inca 2-3 jucatori.Asta daca vrem sa facem mai mult in Cupa Cupelor.Din cite stiu nu este o cupa asa puternica precum EHF.

  • Luci spune:

    Io zic ca titlul potrivit era ceva de genu’:”Energia umilita in primul meci ADEVARAT din Cupa Romaniei”.Sunt severinean si nu pot sa cred cum s-au dat la o parte Odorheiul si Suceava ca sa intrati in Cupa Cupelor.Oricum 100% iesiti din nou din primul tur.

    • justitia spune:

      Cu exceptia faptului ca aveti sala de sport si teren de fotbal (mai nou cu nocturna)echipe care sa va reprezinte n-o sa aveti curand,asa ca stati si va ofticati uitandu-va la judetele din jur.Cand o crapa ceasul (nu prea curand)sa aveti meciuri ale echipelor voastre sa ne anuntati si pe noi astia mai „fraieri” care vedem saptamanal fotbal,handbal sau bashet.Sa nu uitam si ce atleti avem.

    • ..... spune:

      Tu nu esti severinean esti TARAN!!!!!
      tu nu stii ce inseamna sa fii in teren…stai ca boul cu seminte si cu bere si iti dai cu parerea! Ar trebuii sa te puna la plug macar sa iti cultivi singur semintele!

    • laurentiu spune:

      Hop si Doda Floarea….

  • alin spune:

    Energia Pandurii Targu Jiu (25)

    Portari: Dragomir , Rădulescu, Motoi

    Marcatori: Florea 6, Paiuş 4, S. Iacob 3, I. Mazilu 3, Truică 3, Vukas 2, Giotoiu 1, Ilies 1, Apolzan 1, Udriştoiu 1.

    Au mai jucat: Enache,Mărgineanu

  • nick55 spune:

    ce aveti cu el, saracul? ultimele meciuri de liga superioara, orice sport, le-a vazut cand au evoluat echipe din tg-jiu! oftica mare, nu? dupa ce iese la pensie stranepotul meu, vor avea si ei echipe la caest nivel! oare?

  • GORJ spune:

    felicitarii echipei ENERGIA TG JIU!!!!! este o mare performanata, sa nu fim tristi jucam din nou in cupele europene!!!! multa bafta!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.