RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeţ va începe viitorul campionat din runda a treia

/ 26 mai 2011

Mijlocaşul Claudiu Voiculeţ a fost eliminat în prelungirile meciului cu FC Vaslui pentru o lovitură cu cotul, cartonaşul roşu primit făcându-l să piardă primele etape din campionatul viitor.

„Comisia de Disciplină a hotărât ca Voiculeţ să primească o suspendare de două etape. Având în vedere că a fost vorba de un cartonaş roşu primit direct, putem spune că a scăpat destul de bine cu o suspendare minimă. Din păcate, Voiculeţ va începe campionatul mai târziu decât ceilalţi coechipieri de la Pandurii”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Pandurii a fost cea mai disciplinată echipă din Liga I, gorjenii terminând pe primul loc în clasamentul Fair Play. Pandurii a strâns în actuala stagiune doar 72 de cartonaşe galbene şi două cartonaşe roşii. În ceea ce priveşte numărul de cartonaşe galbene, Pandurii a fost devansată doar de Victoria Brăneşti, care a fost penalizată cu 67 de cartonaşe galbene, iar la cele roşii de Astra Ploieşti, care nu a avut decât un singur jucător eliminat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.