RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia va juca mâine cu Cupa României pe masă!

/ 26 mai 2011

Handbaliştii de la Energia au produs o nouă surpriză în Cupa României câştigând în semifinale în faţa Bucovinei Suceava cu scorul de 33-25 (18-12), victorie care-i asigură în mare măsură prezenţa în cupele europene.

Elevii lui Liviu Andrieş au demonstrat că victoria din sferturi contra vicecampioanei nu a fost una întâmplătoare şi a câştigat de aceeaşi manieră şi confruntarea cu echipa suceveană. Giotoiu a deschis balul marcând primul în poarta lui Andrei, iar Păiuş şi-a anunţat evoluţia de excepţie cu golul de 2-0. La jumătatea primei reprize, după ce sucevenii s-au ţinut la 2-3 goluri în spatele Energiei, cinci goluri consecutive ale gorjenilor au dus scorul la 13-6, scor consemnat pe tabelă în minutul 21. Handbaliştii Energiei au condus şi la 8 goluri pe parcursul primei reprize, dar golurile lui Acatrinei şi Şoldănescu au redus din handicap, iar pauza găsea scorul de 18-12 înscris pe tabelă.

Avantajul luat de Energia a fost nu doar conservat, ci chiar mărit pe parcursul părţii a doua a meciului, , fapt care i-a permis din nou lui Liviu Andrieş ca pe final de joc, în ultimele 5-10 minute să treacă pe bancă piesele de bază ale echipei pentru a le odihni, însă fără a risca prea mult calificarea echipei în finala competiţiei.

Energia a obţinut astfel cea mai mare performanţă a sa în Cupa României, performanţă care-i poate aduce calificarea în Cupa Cupelor în cazul în care HCM Constanţa va învinge pe U Transilvania Cluj, sau dacă în finală elevii lui Andrieş se vor impune în faţa ardelenilor.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Bucovina Suceava 33-25 (18-12)

Sala Sporturilor „Drobeta Turnu Severin”, spectatori: 500

Energia: Dragomir (8 intervenţii), Rădulescu (9 intervenţii), Motoi (1 intervenţie), Vukas (3), Apolzan, Mazilu (2), S. Iacob (5), Giotoiu (5), Ilieş (2), Mărgineanu (2), Păiuş (7), Florea (7), Udriştoiu, Enache. Antrenor: Liviu Andrieş.

Bucovina: Andrei (3 intervenţii), Pralea (11 intervenţii), Spiridon (2 intervenţii), Dediu (1), Chiruţ (3), Adomnicăi (4), Şoldănescu (2), Ciubotariu (3), Acatrinei (6), Pancu (2), Ţuţu (1), Roşu (1), Şerban (2). Antrenor: Leonard Bibirig.

Arbitri: Bogdan Ştark şi Romeo Ştefan.

Vom reveni cu amănunte!

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.