RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a calificat în semifinalele Cupei României la handbal

/ 25 mai 2011

Energia a trecut lejer de HC Odorhei în sferturile Cupei României la handbal, scor 37-30 (21-13), şi va întâlni în semifinale pe CSU Bucovina Suceava.

Gorjenii s-au instalat rapid la conducerea partidei şi au condus cu 3-0, dar în minutul 8 vicecampioana a reuşitz să egaleze la 5. A fost ultimul moment în care cele două echipe s-au aflat la egalitate, Energia apăsând serios pe acceleraţie pentru a-şi asigura victoria încă din prima repriză, astfel că în minutul 15 avea deja 6 goluri avans, scor 12-6. Elevii lui Liviu Andrieş au zburdat la Severin şi cu cinci minute înaintea pauzei aveau un ecart de 10 goluri faţă de echipa adversă, însă la cabine a intrat cu un avantaj de doar 8 goluri.

După zece minute din partea a doua a meciului lucrurile nu se schimbaseră prea mult faţă de ceea ce se întâmplase în prima repriză, aşa că, după ce tabela a indicat un avantaj de 11 goluri faţă de cei din Odorhei, scor 32-21, Andrieş a decis ca în ultimele zece minute să-şi odihnească jucătorii de bază pentru partida de mâine. Cu Mărgineanu, Truică, Apolzan şi Udriştoiu în teren, lângă care au fost păstraţi Rădulescu, Mazilu şi, surprinzător, Sandu Iacob, Energia a pierdut din consistenţa jocului, dar şi din avantajul avut, gorjenii încercând să facă totuşi spectacol pentru cei care au ales să-i urmeze la Severin sau cei care i-au urmărit pe micul ecran.

Victoria în faţa celor de la HC Odorhei a adus Energiei calificarea în semifinalele Cupei României, acolo unde mâine, de la ora 17:30, va întâlni pe CSU Bucovina Suceava, care a trecut în primul tur de Ştiinţa Bacău cu scorul de 34-30 (16-18).

Energia Pandurii Târgu Jiu – HC Odorheiul Secuiesc 37-30 (21-13)

Sala Sporturilor Drobeta Turnu Severin, spectatori: 500

Energia: Dragomir (8 intervenţii), Rădulescu (7 intervenţii), Motoi, Vukas (4), Apolzan, S. Iacob (6), Mazilu (4), Giotoiu (3), Ilieş (3), Mărgineanu (1), Truică (2), Enache, Păiuş (7), Florea (5), Udriştoiu (2). Antrenor: Liviu Andrieş.

HC Odorhei: Bârză (6 intervenţii), Varo (11 intervenţii), Kuzmanoski (9), Frăţilă (1), Ferenczi (4), Rusia (3), Talas (1), Orban (3), Mihalcea (5), Răpciugă (2), Miron (1), Stoilov (1). Antrenor: Vlad Caba.

Arbitri: Harabagiu / Stănescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.