RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonament la Neukirchen am Grossvenediger pentru Pandurii

/ 24 mai 2011

Conducerea Pandurilor a stabilit deja detalii importante ale pregătirii de vară a echipei gorjene, una care va începe pe 15 iunie, odată cu reunirealotului sub comanda lui Petre Grigoraş.

După ce lotul se va reuni la Târgu Jiu, pe 16 şi 17 iunie este programată vizita medicală, de pe 20 iunie urmând a avea loc primul cantonament. Acesta se va întinde până pe 1 iulie şi va fi făcut la Sibiu şi Cisnădie, acolo unde Grigoraş şi-a mai dus echipa în această primăvară, cazarea fiind făcută la Hotel Hilton din Sibiu.

Pe 4 iulie echipa gorjeană va pleca în al doilea stagiu de pregătire, de această dată în Austria, la Neukirchen am Grossvenediger, la 16 km de Salzburg, delegaţia Pandurilor urmând a se caza la Hotel Steiger. În perioada 4-15 iulie, gorjenii vor avea un program ce va include 5-6 meciuri de verificare, cel puţin trei putând fi vizionate de suporteri pe micul ecran: „Vom avea 5, poate 6 jocuri amicale. Deocamdată nu avem stabilite meciurile. Impresarul care se ocupă de cantonament negociază şi va stabili până săptămâna viitoare adversarii şi locurile de disputare. În mod sigur vor fi cel puţin 3 meciuri din cele 5 sau 6 vor fi televizate. Suntem în discuţii cu Digi, şi la fel ca în Antalya microbiştii ne vor putea vedea la televizor. Cel puţin trei meciuri vor fi televizate”, a declarat Viorel Temelescu, cel care a precizat că în perioada primului cantonament, cel de la Sibiu, Grigoraş se va axa pe pregătirea fizică, fără a programa şi meciuri amicale.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.