RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu visează la semifinale şi chiar mai departe

/ 23 mai 2011

Înfrângerea drastică suferită de Energia în faţa campionilor de la HCM Constanţa pe propriul teren în ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal, scor 26-38 (14-16), nu l-a speriat prea mult pe Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean sperând la o evoluţie bună a echipei sale în Cupa României.

„Am făcut o primă repriză destul de bună cu HCM Constanţa şi cred că dacă ne vom comporta aşa în meciurile din Cupa României am putea să realizăm ceva important acolo. Vom juca în primul tur al cupei cu HC Odorhei, un meci abordabil, spun eu, meci pe care avem puterea să-l câştigăm. Important este ce se va întâmpla în acest prim tur şi în meciul care ne-ar putea da adversarul pentru semifinale pentru că acolo se întâlnesc Suceava şi Bacăul. Eu cred că un adversar mai facil ar putea fi Suceava, care este calificată deja în cupele europene, băcăuanii putând ajunge acolo, ca şi noi, doar ajungând în finală”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro.

Energia a înceiat campionatul pe locul 7, cu 14 victorii, un rezultat de egalitate şi 11 înfrângeri, linie de clasament mult sub obiectivul cu care s-a pornit la drum la startul sezonului, atunci când gorjenii visau chiar la titlu.

Sezonul handbalistic se va încheia la Drobeta Turnu Severin la sfârşitul acestei săptămâni când vor avea loc meciurile din cadrul Cupei României. Terminând pe locul 7, Energia va întâlni în primul tur vicecampioana României, HC Odorhei, echipă pe care echipa gorjeană a învins-o în deplasare în această primăvară.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.