RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă interesantă în Liga a III-a

/ 20 mai 2011

Chiar dacă niciuna dintre echipele gorjene angrenate în acest an în seria a IV-a a Ligii a III-a nu a reuşit să obţină promovarea în eşalonul secund, chiar dacă trei dintre ele aveau şanse reale de a anjunge în liga a doua, finalul de campionat mai propune câteva întâlniri interesante, multe dintre ele fiind jocuri în care orgoliile vor fi în prim plan.

În etapa a XXVIII-a, misiunea cea mai uşoară o are Jiul Rovinari, care va primi vizita lanternei roşii, Triumf Bârca, într-un meci în care nu se pune decât problema scorului cu care rovinărenii se vor impune. Pandurii II Târgu Jiu vor avea o deplasare dificilă, la Turnu Măgurele, acolo unde vor juca cu una dintre revelaţiile acestui retur, Turris adunând în această primăvară 20 de puncte. Minerul Motru va juca şi ea, tot în deplasare, în compania unei echipe care a impresionat în retur, CS Vişina Nouă. Cu toate acestea, cel mai echilibrat joc pare a fi cel în care Minerul Mătăsari va juca la Slatina contra liderului seriei, echipă care obţinut deja biletele pentru Liga a II-a, CSM Slatina.

Toate partidele, cu excepţia celei jucate de Minerul Motru, care va evolua sâmbătă, se vor juca astăzi, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.