RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor începe campionatul viitor tot la Severin

/ 19 mai 2011

Revenirea pe Stadionul “Municipal” din Târgu Jiu ar putea fi amânată deşi toată lumea îşi doreşte să se joace cât mai repede pe propria arenă, acolo unde suportul propriilor fani se face mult mai mult simţit.

“După ultimele estimări va fi destul de greu să jucăm din prima etapă”, a declarat antrenorul petre Grigoraş despre revenirea echipei la Târgu Jiu. Acesta a mai spus că nu-şi doreşte ca din grabă se se strice ce s-a făcut cu greu la Târgu Jiu: „Depindem şi de timp, cred că vom reveni după maxim două etape pe care le-am juca la Severin. Maxim două etape am mai juca acolo, ne dorim, dar nu putem intra şi strica ce s-a reuşit într-un final aşa de greu. Dorinţa tuturor să ne întoarcem acasă pentru că e cu totul altceva cînd joci acasă. Dacă jocul e de calitate vor veni mulţi fani să ne încurajeze”, a mai spus Grigoraş.

Cum Liga I programează startul ediţiei de campionat 2011-2012 pe data de 23 iulie, iar Pandurii ar urma săp dispute încă două meciuri de campionat la Severin, revenirea gorjenilor pe propria arenă ar putea avea loc în a doua jumătate a lunii august, pe 20 sau 27 august, atunci când se vor disputa etapele a V-a şi a VI-a.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.