RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, antrenament oficial cu Bârca pentru meciul cu Minerul Motru

/ 19 mai 2011

Jiul Rovinari se apropie de un final de campionat care ar putea să-i aducă cea mai bună clasare din scurta sa istorie în Liga a III-a, iar pentru asta are nevoie de rezultate bune în ultimele trei partide care au mai rămas de disputat.

Vineri, Jiul Rovinari va juca pe teren propriu cu Trumf Bârca, lanterna roşie a seriei a IV-a a Ligii a III-a, echipă care a reuşit însă să-i încurce în tur pe elevii lui Cătălin Trofin: „Voi juca cu Bârca cu cei mai buni jucători chiar dacă întâlnim cu un adversar cu doar patru puncte în clasament, să nu uităm că le-a făcut cu noi şi cu Pandurii II. E o echipă imprevizibilă totuşi, acum două etape au pierdut greu, cu 1-0 la Turnu Măgurele, iar etapa trecută au pierdut acasă cu 11-1. Noi vrem să jucăm pentru publicul nostru şi ne dorim să marcăm cât mai multe goluri pentru a le mulţumi că au fost alături de noi în acest campionat. Trebuie să fim concentraţi şi să tratăm meciul serios pentru că nu vrem să ne facem de râs în faţa acestei echipe”, a declarat tehnicianul echipei rovinărene.

Fără probleme de lot, Trofin spune că se gândeşte deja la ultimele două meciuri din acest campionat, două derby-uri locale, meciuri care dezvoltă mari orgolii: „Mai avem trei meciuri de disputat în acest sezon şi vrem să ne facem datoria până la capăt. Am vrea nouă puncte din aceste trei meciuri însă mai trebuie să şi putem, dar important este că ne dorim acest lucru. Vrem ca acest meci, cu Bârca, să fie şi un antrenament bun pentru meciul din etapa viitoare, când vom juca la Motru. Ca şi meciul din ultima etapă, când vom primi vizita celor de la Pandurii II, va fi un meci al orgoliilor”, a încheiat Cătălin Trofin.

Partida dintre Jiul Rovinari şi Triumf Bârca se va disputa vineri de la ora 18:00 pe Stadionul „Tineretului” din Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.