RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă patru accidentaţi înainte de meciul cu HCM Constanţa

/ 19 mai 2011

Ultimul meci din Liga Naţională ar putea fi abordat de Energia cu infirmeria plină după ce ultimele antrenamente s-au soldat cu patru accidentări în lotul lui Liviu Andrieş.

Accidentat de mai multă vreme, pivotul Dan Ilieş nu va fi forţat la meciul cu HCM Constanţa pentru a putea fi folosit în meciurile din Cupa României de săptămâna viitoare de la Drobeta Turnu Severin. Pe lista jucătorilor care ar putea rata confruntarea cu fosta, actuala şi viitoarea campioană, HCM Constanţa, au apărut nume noi precum Şandru, Sandu Iacob, Mazilu şi Mărginean: „La ultimele antrenamente mi s-au mai accidentat unii jucători. Sandu Iacob şi Mazilu au nişte probleme mici, Şandru trebuie să se opereze marţi, mai e şi Mărgineanu cu unele probleme…”, a declarat îngrijorat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cosmin spune:

    ACCIDENTARILE APAR DIN LIPSA DE PREGATIRE …..SAU DIN CAUZA JUCATORILOR CARE SE DAU ACCIDENTATI……ATENTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.