RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer: „Această echipă nu a arătat încă tot ce este capabilă”

/ 18 mai 2011

Stromajer crede că a luat cea mai bună decizie întorcându-se în iarnă la Pandurii după ce a încercat un transfer extern, atacantul sloven considerând că acum echipa gorjeană poate porni pe un drum ce duce spre performanţă.

„Ar fi păcat să las toată munca pe care am început-o aici tocmai acum. Eu simt că această echipă nu a arătat încă tot ce este capabilă să arate. Mi-ar părea rău să plec acum, în acest moment”, spune Jaka Stromajer dezvăluind faptul că-şi doreşte să continue la Pandurii.

Venirea lui Grigoraş a constituit momentul în care jocul Pandurilor s-a schimbat radical, crede Stromajer: „S-a schimbat şi echipa şi modul în care am jucat. Am luat multe puncte de atunci şi cred că pe linia aceasta ar trebui să mergem şi anul viitor. A mutat toată echipa mai avansat şi chiar dacă joc pe bandă nu este atât de greu să ajung la finalizare pentru că toată echipa joacă mai ofensiv. M-am simţit bine în sistemul lui Grigoraş şi ca vârf, dar şi pe banda stângă. Cel mai important este că joacă toată echipa în spirit ofensiv, asta e foarte bine şi pentru atacant şi pentru oricare jucător”, spune atacantul Pandurilor. Acesta speră ca în meciul cu FC Vaslui să poată să bată şi recordul lui Vintilescu: „Mai am un meci aşa că sper să trec de această limită de şase goluri. Dacă va fi un penalti nu cred că va fi executat nici de mine, nici de Voiculeţ. Vranjes a executat ultimele două penaltiuri şi a făcut-o bine, a dat gol, aşa că nu văd de ce să se schimbe executantul. N-ar fi rău nici să fie şi el cu şase goluri, să fim toţi la egalitate. Nu e o problemă”, a mai declarat Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.