RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a primit licenţa pentru sezonul viitor în Liga I

/ 17 mai 2011

Pandurii este una dintre echipele care şi-au asigurat deja licenţa pentru sezonul viitor în liga I după ce a reuşit ca şi din punct de vedere sportiv să evite retrogradarea cu două etape înaintea finalului de campionat.

Eugen Pârvulescu, Pompiliu Popete şi Daniel Drăgoi au fost cei care pe 3 mai au susţinut dosarul Pandurilor în faţa Comisiei pentru licenţierea cluburilor din cadrul Federaţiei Romîne de Fotbal, comisie care pe 14 mai 2011 a emis Hotărârea nr.12 prin care se certifică faptul că echipa gorjeană a îndeplinit toate criteriile manualului de licenţiere şi poate evolua în sezonul 2011-2012 în Liga I.

“De la an la an cerinţele la licenţiere cresc, comisia doreşte să fim la nivelul cluburilor europene din toate punctele de vedere. An de an cerinţele sunt mai stricte la toate criteriile. De cinci ani nu am avut probleme cu licenţierea niciodată, respectăm solicitările celor de la comisie şi cererile de documente le-am onorat de fiecare dată”, a declarat Pompiliu Popete pentru site-ul oficial al Pandurilor.

www-sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.