RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii: “Vreau să rămân, dar depinde de conducere”

/ 16 mai 2011

Căpitanul Pandurilor, Mihai Pintilii, crede că Oţelul merită să câştige campionatul deşi speră să poată juca şi meciul contra lor şi mai spune că modelul gălăţean ar putea fi copiat cu succes la Târgu Jiu.

Felul în care Oţelul a reuşit să fie atât de aproape de câştigarea campionatului, prin muncă şi fără vedete în echipă, ar trebui să le dea de gândit şi colegilor săi, crede Pintilii: “Oţelul a meritat să iasă campioană şi pe calea asta îi şi felicit pentru titlu. Au echipă foarte bună, au muncit, s-au dăruit. Dacă Oţelul a ieşit campioană, putem aspira şi noi la o cupă europeană la anul. O să jucăm acasă sezonul viitor şi avem toate motivele să sperăm. Acasă e altceva. La Severin nu am pierdut decât un joc, dar acasă e acasă”, a declarat mijlocaşul Pandurilor. Acesta a mai declarat că nu-şi doreşte să plece de la Târgu Jiu pentru că simte că Pandurii poate creşte şi poate obţine performanţe în actuala formulă: “Nu are rost să vorbim acum de oferte, important e să rămânem în aceeaşi componenţă şi la anul şi să mai aducem doi-trei jucători să facem echipă bună la Pandurii. Eu vreau să rămân, dar depinde de conducere”.

În ceea ce priveşte problema neprogramării echipei gorjene pentru meciul cu FC Vaslui, Pintilii spune că a primit din partea lui Condescu promisiunea că partida se va disputa: “Domnul Condescu a venit şi ne-a spus să nu ne facem griji cu neprogramarea din meciul cu Vaslui. Chiar ne-a spus să ne pregătim pentru două jocuri. Nici noi nu ştim mai mult, aşteptăm decizia TAS”, a mai declarat căpitanul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.