RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „S-a simţit un aer de vacanţă în joc”

/ 15 mai 2011

Energia nu a reuşit să se facă partida de la Bucureşti cu CSM să fie mai mult decât un meci fără miză prea mare, iar rezultatul a fost conform cu jocul din teren, bucureştenii câştigând fără prea mari probleme.

Antrenorul Energiei spune că partida a fost una în care gazdele au profitat de lipsa motivaţiei jucătorilor săi: „A fost un meci în care am decis să folosesc şi jucătorii pe care i-am introdus mai puţin pe teren până acum şi să-l joc mai puţin pe Sandu Iacob pentru că acesta va pleca în vară de la noi. S-a simţit un aer de vacanţă în joc, un meci fără implicaţii în clasament în care jucătorii au fost greu de motivat. S-a ajuns şi la saturaţie acum când vacanţa bate la uşă şi putem spune şi că programul dens de până acum şi-a pus amprenta. Am jucat cu 7-8 jucători din trei în trei zile şi asta se simte acum deşi nu putem să invocăm acest lucru ca pe o scuză. Florea a jucat mai slab, a evoluat 27 de minute şi a ratat de câteva ori de pe extremă, ceea ce nu prea se întâmplă. Şi asta în condiţiile în care a lipsit Ionuţ Ciobanu…”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Liviu Andrieş.

Pentru ultima partidă din acest campionat, Andrieş speră la un meci mai bun şi un rezultat care să-i satisfacă şi pe suporterii gorjeni, greu încercaţi în acest retur: „Cu HCM Constanţa va fi un alt meci. Sunt sigur că jucătorii mei se vor capacita pentru că este vorba de meciul contra campioanei, iar astfel de meciuri se joacă cu mai multă ambiţie. În plus jucăm pe propriul teren şi avem şi o datorie faţă de public pentru că în acest retur am avut meciuri cu cântec acasă”, a mai spus antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.