RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II a câştigat la limită în faţa Ghecon-ului

/ 13 mai 2011

Campionatul Ligii a III-a se apropie de final, în seria a IV-a echipa a doua a Pandurilor evoluând astăzi pe propriul teren în faţa celor de la Ghecon Lăpuşata, echipă pe care elevii lui Florin Bejinariu au învins-o cu 1-0 (1-0).

Partida nu a fost una spectaculoasă, gazdele câştigând la limită prin golul marcat de Vlăduţi în minutul 26, atacantul gorjean trimiţând balonul cu capul din interiorul careului peste portarul oaspeţilor după o centrare primită de pe partea stângă. Gazdele au mai avut ocazii, însă nu au mai reuşit să înscrie.

În aceeaşi etapă, tot în seria a IV-a a Ligii a III-a, Minerul Motru a remizat pe teren propriu în compania celor de la Turris Turnu Măgurele, scor 1-1 (0-0). Pentru gazde a deschis scorul Ceauşu în minutul 54, în vreme ce oaspeţii au egalat târziu, pe final de meci, în minutul 85, prin Nedelcu. Jiul Rovinari şi Minerul Jilţ Mătăsari au stat în această rundă.

Pandurii II Târgu Jiu – Ghecon Lăpuşata 1-0 (1-0)

Teren sintetic, Târgu Jiu, spectatori: 100

A marcat: Vlăduţi (min. 26)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 62 R. Dumitru), Ştreangă, Chibulcutean, Diaconu – Fărcăşanu, Orac, Poiană (min. 78 Bugiu), Nicoloff (min. 62 Bertea) – Vlăduţi, Siminic (min. 46 Stanciu). Antrenor: Florin Bejinariu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.