RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vor răzbunare pentru înfrângerea din tur

/ 11 mai 2011

Energia a pierdut la Târgu Jiu meciul cu CSM Bucureşti din turul campionatului, iar acest lucru îi ambiţionează pe jucătorii lui Liviu Andrieş, care îşi doreşte o victorie în penultima partidă a gorjenilor din această ediţie de campionat.

„Trebuie să ne răzbunăm pentru eşecul din tur. Atunci ne-au prins cam descoperiţi din punct de vedere al lotului, acum vrem să ne câştigăm punctele pierdute acasă”, a rememorat Andrieş condiţiile în care Energia a pierdut meciul disputat la începutul lunii februarie cu cei de la CSM Bucureşti. Antrenorul Energiei crede că echipa sa poate să se impună la Bucureşti şi regretă mai mult eşecul din etapa precedentă: „Dacă am fi bătut pe Reşiţa şi apoi la CSM Bucureşti terminam pe 5. Au fost multe surprize în acest campionat şi, poate de aceea, e şi mai frumos handbalul. Din punctul meu de vedere s-au aliniat valoric, dar cam în jos”.

Chiar dacă nu mai are şanse să prindă cu Energia locul cinci, Andrieş vrea ca echipa sa să termine campionatul cu două rezultate pozitive în partidele cu CSM Bucureşti şi HCM Constanţa: „Ambele meciuri sunt grele, sper că ne motivăm. Eu sper să ne motivăm şi contra celor de la Constanţa. E un meci special pentru că jucăm contra campioanei, iar când joci un asemenea meci vrei să dai totul. Trebuie să încheiem cu fruntea sus acest campionat zbuciumat”, a încheiat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.