RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş: ”Un eşec din care trebuie să învăţăm”

/ 11 mai 2011

Antrenorul Energiei spune că atmosfera din cadrul echipei s-a mai calmat după eşecul înregistrat în ultima rundă de campionat, însă jucătorii au încă moralul scăzut.

„Apele s-au linişit după joc. Erau tulburi, dar viaţa continuă. Înfrângerea ne-a afectat şi pe mine şi pe jucători şi încerc să-i scot din această stare. Acum e greu să-i motivez, dar trebuie să-i fac să-şi revină pentru că mai sunt două etape din campionat plus Cupa României. Nu s-a încheiat viaţa de handbalist pentru ei sau viaţa de antrenor pentru mine. E un eşec din care trebuie să învăţăm”, spune Liviu Andrieş despre misiunea pe care o are după înfrângerea cu UCM HC Caraş Severin, eşec ce a scos echipa gorjeană din lupta pentru locul cinci. Tehnicianul târgujian este de părere că jucătorii săi trebuie să se trezească la timp pentru a nu coborî mai jos de locul 7, loc pe care îl ocupă în prezent: „Îi simt resemnaţi, am discutat despre greşelile lor. Trebuie să ne revenim din această stare pentru că din două etape pe care le mai avem trebuie să mai scoatem un punct pentru a nu ajunge pe locul 8. CSM Satu Mare ne poate depăşi dacă nu ne revenim rapid”, a mai declarat Andrieş.

Energia va juca sâmbătă, cu începere de la ora 11:30, cu CSM Bucureşti, partida urmând a se disputa în Sala „Lucian Grigorescu” din Capitală.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.