RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Succese gorjene la Balcaniada de Maraton

/ 9 mai 2011

Atleţii gorjeni au demostrat din nou că sunt o forţă în probele de fond, Campionatul Balcanic de Maraton desfăşurat duminică în Macedonia, la Skopje, fiind onorat de sportivii de la CS Pandurii Târgu Jiu cu trei medalii.

Georgiana Dragotoiu a devenit vicecampioană balcanică la Maraton, în vreme ce proba de semimaraton a adus gorjenilor un loc I, prin Elena Moagă, şi un loc trei, prin Alexandra Creţan.

Antrenorul ce a condus delegaţia gorjeană la această Balcaniadă, Ion Bură, a declarat că performanţele reuşite de sportivele sale sunt demne de luat în seamă: „Trebuie să ţineţi cont şi de faptul că Elena Moagă, de exemplu, a participat într-o săptămână la trei concursuri, pe 1 mai a alergat la Târgu Jiu, pe 5 mai a fost la Grand Prix-ul de la Muntele Mic, unde a reuşit să prindă lotul naţional pentru Campionatul European de alergare montană şi Balcaniada de Cros, iar pe 8 mai a terminat prima în semimaratonul de la Skopje”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Ion Bură, antrenorul celor trei sportive medaliate la Balcaniada de Maraton.

În acelaşi weekend, la Blaj, a avut loc Cupa „Câmpia Libertăţii” la Cros, competiţie de la care patru gorjeni s-au întors cu rezultate merituoase. Alexandru Staicu a terminat primul la juniori I, Alexandru Dobriţescu a încheiat al doilea în cursa juniorilor II, medalii de aur câştigând şi atletele Laura Popescu, la junioare I, şi Larisa Buşoiu, la junioare II, tinerii atleţi gorjeni fiind pregătiţi la CS Pandurii Târgu Jiu de Viorica Dima, Ionuţ Bură şi Ion Bură.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.