RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marian Dinu: „Cred că ne-am salvat de la retrogradare”

/ 9 mai 2011

Pandurii Târgu Jiu a învins pe U Cluj, scor 2-0, şi s-a distanţat la opt puncte de primul joc retrogradabil ocupat de U Craiova. Ştiinţa mai are de disputat însă trei jocuri, dar secundul pandurilor, Marian Dinu, cel care l-a înlocuit pe suspendatul Petre Grigoraş pe bancă, este sigur de locul de Liga I.

„După lipsa de rezultate din ultimele patru meciuri s-a creat o presiune asupra jucătorilor care în anumite momente ale jocului şi-a pus amprenta. Ne bucurăm pentru aceste puncte care pot să ne ofere liniştea că şi la anul vom fi în liga I. Vreau să felicit jucătorii, sunt mulţi tineri care vor avea un cuvânt mare de spus în fotbalul românesc. Am avut multe absenţe din lotul de bază dar cei care au intrat au reuşit să le suplinească absenţa. Mulţumesc publicului de aici care a fost alături de noi. Ne bucurăm că avem acum linişte pentru a pregăti bine ultimele două partide unde facem tot posibilul să obţinem maxim de puncte. Cred că 100% ne-am salvat de retrogradare. Nu cred că U Craiova are puterea să treacă de Dinamo. Are apoi la Bistriţa şi cu Gaz Metan care vrea locul 6”, a declarat Dinu.

Secundul lui Grigoraş a apreciat evoluţia lui Ionuţ Rada, autorul primului gol, cu rezerva că nu este încă la un nivel ridicat. „Rada are un joc bun dar nu are continuitate în evoluţii însă ţinând cont că e primul lui an în Liga I şi are doar 21 de ani trebuie să acceptăm şi ezitările din parte lui. La fel ca şi de cele ale lui Tătaru sau Pleaşcă”, a mai spus Dinu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.