RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Badea: „Pandurii are un joc frumos, de posesie”

/ 9 mai 2011

Tehnicianul “şepcilor roşii”, Ionuţ Badea, fostul technician al pandurilor în primele zece etape ale acestui sezon, a avut cuvinte de laudă pentru Pandurii după victoria repurtată cu U Cluj de la Severin. Badea crede că jocul a fost decis de determinarea jucătorilor.

„A fost un meci decis în mare parte de determinarea cu care au jucat gazdele. Din păcate noi nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul motivaţional al acestui joc. Putem spune că avem alibiuri şi probleme de lot dar indiferent că ne-am atins obiectivul matematic trebuie să existe datorie morală a acestei imagini pe care ne-am creat-o. Ce rămâne întotdeauna este rezultatul. Pandurii au meritat victoria, determinarea lor a dus la victorie, noi nu am reuşit nimic deşi am avut situaţii de a reintra în joc. Dar nu am înscris când am avut câteva ocazii. Pandurii au un joc frumos, de posesie, la fel ca şi Universitatea. Se înscriu în media de posesie a Ligii I ridicată”, a declarat Badea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • kagula spune:

    blaaatistii campionatului vs rasurile si fasuiala ligii 1..rusine ma..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.