RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Mulţi se văitau că nu jucau şi acum, când joacă…”

/ 7 mai 2011

Antrenorul Energiei este supărat pe jucătorii săi pentru atitudinea pe care au avut-o în partida cu UCM HC Caraş Severin, partidă pe care echipa gorjeană a pierdut-o pe teren propriu cu 26-27.

Tehnicianul gorjenilor îşi atacă jucătorii spunând că unii dintre ei nu pot duce ritmul, iar alţii nu se concentrază suficient: „Supărarea e mare pentru felul în care am tratat jocul. Ne-am crezut învingători, iar ei ne-au demonstrat că şase jucători pot să învingă o echipă care are 14 pe foaia de meci. Nu am fost motivaţi, am crezut că meciul se poate câştiga doar văzându-i intrând pe uşă, au tratat jocul cu indiferenţă. Mulţi se văitau că nu jucau şi acum, când joacă, văd că nu pot să ducă un joc de la un cap la altul. S-a văzut şi lipsa celui de-al doilea pivot, s-a acumulat şi oboseală, dar nu trebuie să ne ascundem în spatele acestui fapt pentru că Reşiţa a jucat în şase jucători. I-am certat, dar asta nu schimbă nimic, rezultatul rămâne acelaşi Trebuie să vedem ce trebuie făcut pentru că deja anul acesta vom termina pe locul şapte”, a declarat Liviu Andrieş la finalul partidei cu echipa reşiţeană.

Având în vedere ultimele evoluţii ale echipei pe care o conduce, Andrieş spune că în acest fel Energia nu poate avea mari speranţe nici la Cupa României: „Dacă ne prezentăm cum jucăm acum, în Cupa României vom juca un singur joc. Chiar dacă locul şapte ne fereşte de HCM Constanţa până în finală, noi trebuie să ne ferim de celelalte echipe, de locurile 6, 7, 8, 9… Să jucăm cu locurile 10-11… La ora actuală trebuie să stăm cu capul plecat, să ne pregătim şi să vedem ce ne oferă următoarele două jocuri. Sper să jucăm, să ne revenim şi să vedem ce avem de făcut campionatul viitor”, a mai declarat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.