RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: “Gazdele au meritat victoria”

/ 5 mai 2011

Tehnicianul Energiei pune înfrânegerea echipei gorjene şi pe seama oboselii acumulate după un program dens în ultima perioadă şi un drum foarte lung de la Târgu Jiu la Bacău.

“Ne aşteptam să fie un joc extrem de disputat. Noi am suferit şi din cauza acestui drum lung, de 600 de km, ei au fost mai proaspeţi şi aici s-a scris istoria acestui meci. A fost un meci disputat, plăcut ochiului, iar gazdele au meritat victoria pentru că au fost mai concentraţi şi au dat dovadă de mai multă ambiţie. Au fost doar greşeli normale din partea arbitrilor, dar nu au influenţat rezultatul final”, a declarat Liviu Andrieş pentru handbalvolei.ro.

Întrebat cine va reuşi în acest sezon să meargă în cupele europene, Andrieş a spus că doar pentru ultimele două locuri mai sunt enigme, iar ele nu vor fi rezolvate decât după disputarea şi a ultimelor partide din acest campionat: “Locurile 1,2 şi 3 sunt acontate, mai rămân locurile 4 şi 5 pentru care suntem patru echipe care ne batem pe aceste două locuri, Bacăul, Reşiţa, noi şi Clujul. Programul îl avem şi noi greu, şi Bacăul îl are greu şi Clujul îl are greu, aşa că depinde de forma sportivă şi de rezultatele indirecte cine va termina pe aceste două locuri”, a încheiat Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • EnergiAAA spune:

    Pai normal ca au meritat victoria Nea’Liviule ca doar aveau cota 1,7 la pariuri..stiti foarte bine asta =)))))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.