RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, eliminat din spirit de solidaritate

/ 5 mai 2011

Antrenorul Pandurilor contestă vehement modul în care a fost tratat de arbitul întâlnirii de la Târgu Mureş, care l-a trimis în tribune pentru un simplu gest, non-violent şi neofensator.

Grigoraş crede că la mijloc a fost un act de solidaritate al lui Dragoş Istrate faţă de Augustus Constantin, cel incriminat de antrenorul Pandurilor după meciul din etapa precedentă: „Consider că am fost eliminat de pe teren nu pentru că am dat cu mingea de , ci pentru că am luat atitudine împotriva arbitrajului cu Rapid. În semn de solidaritate a zis ia să-l trimit pe “bă ăsta” afară. Aceşti domni îl trimit pe “bă” în tribună. Şi pentru ce ? Mi se pare mai mult decât lipsă de respect modul cum se exprimă unii dintre ei, pentru că nu putem să-i punem pe toţi în aceeaşi oală. Unii dintre ei sunt extrem de civilizaţi şi care au tact şi ştiu ce înseamnă viaţa unei echipe. Am fost eliminat pe nedrept şi nu am putut echipa de pe margine până la sfârşit, poate că altfel nu am fi luat acel gol”, a acuzat Grigoraş.  Acesta crede că o eventuală lipsă a sa de pe bancă la meciul cu Universitatea Cluj ar cântări destul de mult: “Depindem unii de alţii. Sunt jucători pe care trebuie să-i trezeşti, pe unii trebuie să-i struneşti”, a mai declarat Grigoraş.

Pentru că nu a înjurat şi nu ar fi meritat să fie eliminat, Grigoraş speră ca la Comisia de Disciplină să primească acordul de a sta pe bancă la meciul cu U Cluj: “Observatorul a auzit că nu am înjurat şi ar fi normal să nu mă suspende. Când am meritat am suportat pedeapsa. Acum sunt total nevinovat. Singura explicaţie e că am făcut nişte declaraţii la adresa fostului arbitru. Nu cer milă, dar nu au nici un motiv să mă suspende”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.