RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doi atleţi gorjeni au obţinut calificarea la Balcaniadă concurând pe Muntele Mic

/ 5 mai 2011

Pe Muntele Mic a avut loc astăzi un Grand Prix de cros montan ale cărui rezultate reprezintă criteriu de selecţie pentru echipele naţionale pentru Campionatul European de Alergare Montană din Turcia şi Balcaniada de Cros din Serbia.

Doi atleţi de la CS Pandurii Târgu Jiu au obţinut calificarea la aceste competiţii obţinând rezultate notabile pe Muntele Mic. Alexandru Staicu, sportiv antrenat de Viorica Dima, a terminat al doilea în cursa rezervată juniorilor, în vreme ce Elena Moagă, antrenată de Ion Bură, a terminat a patra.

“Este o performanţă importantă reuşită de sportivii noştri în nişte condiţii extraordinar de vitrege. A fost un traseu de groază, cu plecare de la 1.000 de metri şi sosire la 1.606 de metri, deci o diferenţă de nivel foarte mare. Sincer, eu nici nu ştiu cum de au rezistat şi au încheiat cursa în aceste condiţii sportivii, cu atât mai importante le sunt performanţele”, a declarat Viorica Dima pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.