RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Niciodată nu am fost pus într-o postură atât de complicată”

/ 4 mai 2011

Problemele de lot îi dau mari bătăi de cap lui Petre Grigoraş înaintea meciului de la Târgu Mureş, tehnicianul Pandurilor recunoscând că este cea mai dificilă perioadă pe care o întâlneşte de la preluarea echipei.

„Cea mai mare problemă este cea legată de lot. Este una mai mare decât acea legată de presiunea poziţiei din clasament. De data asta, mă aflu într-o poziţie extrem de incomodă pentru că niciodată nu am fost pus într-o postură atât de complicată, cu toţi fundaşii centrali indiponibili. Nici Viera, nici Chiricheş şi nici Cardoso, adică oamenii de profil, nu pot juca. Ca să nu mai vorbesc de mijloc, acolo unde nici Vranjes, care a suferit un atac kamikaze în partida cu Rapid şi nici Băcilă, suspendat, nu sunt disponibili. În plus, în poartă încă nu m-am decis pe cine să aleg. Lazar a suferit o entorsă la încălzire la aceeaşi partidă cu Rapid şi nu sunt sigur că pot conta pe serviicile unui jucăror care nu se află în deplinătatea forţelor fizice”, s-a plâns Grigoraş înaintea partidei cu FCM Târgu Mureş.

Grigoraş a mai declarat că speră ca şi în aceste condiţii echipa sa să reuşească un rezultat care să ajute Pandurii să respire mai degajată în ultimele etape ale campionatului, fără teama retrogradării.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.