RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ion Surdu: „Manifestarea de susţinere din partea suporterilor este şi acesta un aspect pe care trebuie să-l luăm în calcul”

/ 3 mai 2011

Preşedintele clubului Energia, Ion Surdu, poartă în această perioadă discuţii cu principalii susţinători financiari ai grupării gorjene şi speră ca până la sfârşitul acestei luni să obţină cifrele bugetului clubului pentru viitorul sezon. În ceea ce priveşte echipa de baschet, preşedintele clubului spune că se doreşte o continuitate atât la nivel de conducere cât şi la cel al lotului de jucători.

Reporter: Ce se întâmplă în această perioadă cu jucătorii echipei de baschet?
Ion Surdu: Jucătorii sunt acum în vacanţă, iniţial au avut contracte până la 31 mai însă după ratarea calificării în play-off s-a renunţat la ultima lună de contract.

Rep.: Slobodan Nikolic spune că ar putea fi cam târziu ca noile contracte să fie semnate cu data de 1 iulie.
I.S.: De la 1 iulie vom începe să ne facem lotul pentru noul campionat, însă cu siguranţă vom mai purta discuţii cu jucătorii şi până la acea dată. În mare noi am vorbit cu jucătorii înainte de a pleca în vacanţă şi cei pe care ne-am bazat anul trecut şi-au manifestat dorinţa de a continua cu noi şi în sezonul viitor. Nu cred că este prea târziu să încheiem contractele începând cu data de 1 iulie pentru că niciodată nu am făcut-o mai devreme. Până atunci noi trebuie să avem întâlniri cu membrii asociaţi pentru a discuta despre obiective şi despre bugete.

Rep.: Aţi avut o discuţie cu Slobodan Nikolic legată de prelungirea contractului său la Energia?
I.S.: Slobodan Nikolic este prima noastră opţiune pentru postul de antrenor. Am văzut ce s-a întâmplat şi cu manifestarea de susţinere din partea suporterilor şi este şi acesta un aspect pe care trebuie să-l luăm în calcul.

Rep.: Cine va păstra legătura cu jucătorii în această perioadă din partea clubului?
I.S.: De discuţiile prealabile cu jucătorii se va ocupa în primă instanţă antrenorul, abia apoi vor interveni discuţiile pe care noi le vom purta în legătură cu contractele de joc.

Rep.: Asta înseamnă că numirea antrenorului se va face mult mai devreme decât semnarea contractelor cu jucătorii.
I.S.: E normal ca primul căruia să-i semnăm contractul să fie antrenorul pentru că el va fi şi cel care va căuta şi jucătorii cu care va forma echipa în funcţie de obiectivul pe care il vom stabili. Cel târziu până la finalul acestei luni vom mai avea o întâlnire cu membri asociaţi pentru a definitiva bugetul, care sperăm noi să fie unul ceva mai bun decât anul trecut, şi în funcţie de buget să stabilim şi obiectivul. Numai după ce vom stabili aceste lucruri putem începe să ne gândim cu adevărat şi la contractele jucătorilor şi antrenorului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.