RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş cere echilibru din partea arbitrilor în ultimele patru runde

/ 2 mai 2011

Grigoraş a acuzat vehement arbitrajul partidei dintre echipa sa şi Rapid, încheiată cu victoria oaspeţilor, şi spune că vrea echilibru în deciziile arbitrilor măcar în ultimele patru partide pe care gorjenii le vor disputa în acest sezon.

“În cele patru finale pe care le mai avem de disputat până la sfârşit trebuie să avem parte de puţină şansă, de echitate, echilibru din partea celor care conduc destinele unor echipe pentru că, se pare, nu conduc antrenorii şi conducătorii. S-a văzut o tentă clară”, a declarat antrenorul Pandurilor despre partidele care vor decide soarta retrogradării în Liga I.

După meciul cu Rapidul, Pandurii vor avea serioase probleme de lot: “Ne va fi în continuare foarte greu. Viera e suspendat, Băcilă suspendat automat. Nu ştiu cum vor fi Vranjes şi Pintilii, în special primul care are o lovitură foarte puternică, dar cred că s-a lovit singur”, a declarat ironic Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.