RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fanii Energiei au afişat mesaje de susţinere pe geamurile Sălii Sporturilor – GALERIE FOTO

/ 2 mai 2011

Geamurile Sălii Sporturilor din Târgu Jiu au fost tapetate în această dimineaţă cu bannere şi afişe de susţinere a actualului antrenor al echipei de baschet, Slobodan Nikolic, dar şi a unor jucători de bază ai trupei gorjene.

La primele ore ale dimineţii partea din stânga intrării Sălii Sporturilor era acoperită de un banner din pânză, care a fost dat jos, iar în partea dreaptă au fost plasate cinci afişe mari cu poze din timpul partidelor din sezonul recent încheiat şi mesaje adresate lui Porter Troupe, Louis Darby, Slobodan Nikolic şi Stefan Nikolic. Suporterii îi cer lui Slobodan Nikolic să nu părăsească echipa şi să fie alături de ei, pe Stefan Nikolic îl numesc „Speedy man” şi îl roagă să se întoarcă la Târgu Jiu, lui Darby îi mulţumesc pentru „salm-dunk-urile de neuitat”, pe Troupe îl invită să fie „acelaşi căpitan pentru aceeaşi echipă” în vreme ce echipei Energiei din sezonul trecut i s-a pus eticheta de „dream team”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

18 Comentarii până acum

  • EnergiAAA spune:

    Felicitari Celor Care au Facut ASTA !!! ESTE DE APRECIAT !!! SI SPER sa ramana aceeasi echipa in mare parte !!

  • fanbaschet spune:

    Şi, se mai ştie ceva, mai avem baschet şi în sezonul viitor?Şi mai ales, rămân Troupe ,Darby, Bigus şi Mocanu??

  • EnergiAAA spune:

    @fanbaschet Pai probabil tocamai de aceasta s-au facut aceste bannere si s-au lipit alea la sala…pentru ca fanii isi doresc ca echipa sa ramana neschimbata :P..

  • d spune:

    nu stiu ce vedeti voi la stefan si troupe pt ca la toatae meciurile importante au fost jenibili!!!!!!!!!!!!! jucatori ca astia doi sunt zeci de mii!!!

    • justitia spune:

      Dupa TOATAE meciurile esti tu JENIBIL pentru comentariile tale.JENIBILI ca tine sunt zeci de mii!!!

  • energia spune:

    Domnule presedinte Vlaicu,
    Fiti baiat destept si respectati doleantele suporterilor.
    Pastrati lotul actual de jucatori si antrenor, mai aduceti 2-3 jucatori de valoare si vei fi idolul iubitorilor de baschet.
    Ascultati ce va spun!!!
    Un prieten!!!!

  • EnergiAAA spune:

    @d probabil tu esti unu oarecare om care nu a intrat niciodata in sala sporturilor..asa ca nu ne prea intereseaza parerea ta despre Stefan si Troupe

  • laurentiu spune:

    Intr-adevar,cei care au avut aceasta initiativa si,mai ales,au pus-o in practica merita toate felicitarile noastre.Bravo !!

  • EnergiAAA spune:

    Idem @laurentiu…si felicitari si Domnului Cristi Constantinescu..pentru promtitudinea domnului !!!

  • Gichi23 spune:

    Este laudabil ca cineva s-a gandit sa puna pe tapet(cu mijloace modeste si probabil cu ajutorul celor ce administreaza sala) situatia echipei in sezonul viitor.
    Ca in fiecare an,nu este nimic clar in privinta vreunui jucator si asta deoarece sponsorul principal -Complexul energetic Rovinari-nu se simte prea bine si pe deasupra este sufocat de sponsorizarile la inca 2 sporturi.
    Nu mai comentam aici cati bani toaca fotbalul total aiurea.Am auzit mai ieri posibilitatea ca Turceniul sa sponsorizeze echipa de baschet-poate fi o solutie dar cineva trebuie sa faca lobby acolo.
    P.S.Nu l-am vazut pe Bigus pe afise,ar fi pacat sa plece,mi s-a parut jucatorul cel mai bu din retur(si cel mai cerebral).

    • laurentiu spune:

      Am auzit si eu varianta cu Turceniul.Ar fi bine ,in sensul ca fiecare complex sa asigure finantele pentru cite un sport.

  • EnergiAAA spune:

    @Ghici23 Iti Spun 100% ca nu au fost facut cu ajutorul nimanui din cei care administreaza sala…RP

  • justitia spune:

    FELICITARI INITIATORULUI !Inca o dovada ca iubeste si apreciaza aceasta echipa.Sper ca cel care in timpul meciului de handbal striga cat putea la micul SURDU sa nu mai dea bani la negrii (asta parca se cheama rasism???)sau mercenarilor de la baschet ,sa investeasca in handbal ca asta-i echipa!!!RUSINE (desi persoana respectiva nu cunoaste termenul) deoarece atat hanbalul cat si BASCHETUL sunt echipele tuturor nu a unui singur tip care urla sa-si impuna punctul de vedere.HAI ENERGIA !!!

    • justitia spune:

      Scuze:am omis…Deci sper ca acel personaj sa-si bage unghia in gat cand vede adevarata iubire fata de echipa de baschet…

    • fanbaschet spune:

      Cei care se leagă de „negri” au sufletul negru!! Aceşti americani au mai multă inteligenţă şi mai mult bun simţ ca mulţi aşa zişi „albi”!Aruncă astfel de vorbe dintr-un sentiment de inferioritate pe care, poate, nici nu îl realizează!Ruşine!!!

  • Carmen spune:

    Am vrut sa spun ca si eu am auzit acele vorbe urate scoase din gura unui om foarte influent in acest oras dar mai bine ar sta la el la fabrica mai mult si sigur va deveni si el(negru de fum)urate vorbe scoase din gura domnului cauciucar sef.Drept dovada dupa aceste vorbe urate,s-a vazut reactia fanilor care iubesc din suflet aceasta echipa si asta este doar inceputul o sa vedeti pe mai departe ce o sa mai intample.Indiferenta cu care trateaza Vlaicu aceasta echipa este umilitor o nepasare iesita din comun parca ar fii tot timpul contra echipei,ai mare grija ca o sa apara banere si afise cu demiterea ta nu numai pe geamurile de la sala sporturilor si pe acoperisul sali chiar si unde lucrezi tu la Rovinari,da-ti demisia pana nu e prea tarziu.Hai Energia

  • nick55 spune:

    oare dl. presedinte a vazut cu adevarat aceste colaje? nu fizic ci tot ce se ascunde in spatelel lor: dragoste pentru club, pentru echipa, pentru oamenii care o compun! cat despre prestatia omului inalt de la handbal, s-a facut singur de ras, mai ales pentru functia pe care o ocupa! humberto era la baschet oare? sau baschetul are alti sponsori pe echipament? sau baschetul nu joaca sub titulatura ENERGIA? jenant, domnule! si rusinos! legea ce spune oare?

  • EnergiAAA spune:

    Speram sa fii vazut si Domnul Presedinte Iubirea Fanilor catre echipa…….Si sa tina cont de faptul ca Baschetul este foarte iubit in GORJ !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.