RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energie maximă!

/ 2 mai 2011

Antrenorul Liviu Andrieş crede că echipa sa a atins punctul de maximă formă şi speră să se menţină pe acest platou până la finele sezonului pentru a se putea îndeplini dorinţa sa şi a jucătorilor de a prinde un loc în primele cinci în Liga Naţională.

„Putem spune că suntem la capacitate maximă în acest moment. Sperăm să ne ţină această formă şi la următoarele patru jocuri pentru că sunt patru jocuri foarte grele, cu deplasări foarte lungi, iar recuperarea este de bază în momentul actual. Vom pune osul la fiecare din aceste jocuri, fiecare punct este extrem de important. Cu orice punct pe care l-am pierde şansele pentru locul cinci se reduc”, a declarat tehnicianul Energiei după succesul în faţa celor de la CSM Satu Mare. Andrieş are şi o dezamăgire, aceea că nu se va mai putea baza prea curând pe serviciile pivotului Dan Ilieş: „Ilieş are o ruptură musculară şi cred că acest campionat este încheiat pentru el. E păcat, intrase în angrenajul echipei şi pentru noi pierderea oricărui jucător este o pierdere mare, contează”, a mai spus antrenorul Energiei.

Dan Ilieş a fost diagnosticat cu o ruptură musculară destul de mare, circa 2,5 cm, fapt ce face revenirea sa destul de puţin probabilă pentru acest final de sezon, însă jucătorul adus în intersezon de la Bucovina Suceava speră să poată juca măcar în partidele din Cupa României, meciuri ce se vor disputa după încheierea campionatului Ligii Naţionale de handbal masculin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.