RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea să scape de grijile retrogradării învingând Rapidul

/ 1 mai 2011

Tehnicianul Pandurilor crede că echipa sa se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga I şi speră ca meciul de duminică cu Rapid să ofere gorjenilor un motiv de bucurie mai mare decât cel de la finele partidei cu Steaua.

Grigoraş se teme însă de oboseala acumulată de jucătorii săi şi mai ales de faptul că Rapidul a avut un timp mai mare pentru refacere după meciul din etapa precedentă: „Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Rapid. Ei au jucat marţi, noi am jucat joi seara, deci au două zile în plus de pauză faţă de noi. Suntem o echipă mică ce încearcă să joace de la egal la egal cu orice adversar. Sper să refac jucătorii din punct de vedere fizic pentru că în rest nu mă preocupă. Dacă voi reuşi să-i reabilitez fizic sunt convins că vom face un meci la fel de bun. Sperăm ca duminică să obţinem un rezultat mai bun decât cu Steaua şi să scăpăm odată de grijile care ne apasă”, a declarat antrenorul Pandurilor după egalul din partida cu Steaua.

Rapidul a fost o echipă a contrastelor, care a pierdut meciuri cu echipe mai slab clasate, dar şi care a reuşit să administreze singura înfrângere timişorenilor în acest campionat, iar Grigoraş ştie foarte bine acest lucru: „Rapid e o echipă foarte bună. Faceţi o comparaţie cum au jucat cu Timişoara când toată lumea spune că e cea mai bună şi a doua etapă au pierdut cu Sportul. Posibil ca duminică să fie în formă maximă şi să nu avem ce le face ţinând cont că au şi două zile în plus de recuperare. Nu ştiu dacă va conta schimbarea de pe bancă. Ei se luptă pentru un obiectiv şi orice punct va conta, lupta este strânsă pentru un loc de Europa League şi cred că ar fi o catastrofă ca şi anul acesta Rapidul să nu-l realizeze”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.