RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş are ruptură şi ratează meciul cu Rapidul

/ 1 mai 2011

Accidentat în partida cu Steaua, Vlad Chiricheş a făcut vineri un examen medical care a dat răspunsul pe care Grigoraş se temea să-l primească, fundaşul Pandurilor suferind o nouă ruptură.

Chiricheş, unul dintre cei mai buni jucători ai Pandurilor a avut parte de trei accidentări în acest sezon. Prima ruptură l-a făcut pe Chiricheş să rateze meciul cu Steaua din Ghencea, dar jucătorul Pandurilor a fost la Marijana Kovacevic, în Serbia, şi a revenit după doar o etapă de indisponibilitate, în vreme ce a doua accidentare a survenit în retur, la meciul cu Victoria Brăneşti, aceasta ţinându-l pe tuşă trei etape. Abia revenit după această a doua ruptură musculară, Chiricheş s-a reaccidentat la partida de joi cu Steaua.

Chiricheş a adunat în acest sezon 1977 de minute jucate în tricoul Pandurilor în 23 de partide fiind sancţionat de arbitri cu doar trei cartonaşe galbene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.