RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă un derby gorjean în Liga a III-a

/ 28 aprilie 2011

Etapa a XXIV-a programează în seria a IV-a a Ligii a III-a o nouă partidă extrem de interesantă între două echipe gorjene, Minerul Mătăsari şi Pandurii II Târgu Jiu.

Chiar dacă speranţele de promovare au scăzut considerabil, cele două echipe pierzând etapa trecută puncte importante, mătăsărenii pierzând fără drept de apel la Motru, în vreme ce Pandurii II a remizat acasă cu Prometeu Craiova, partida se anunţă una interesantă şi disputată, învingătoarea urmând a mai spera la o minune la finalul acestei stagiuni.

Partida de la Mătăsari este singura în care în această rundă de liga a III-a vor fi angrenate echipe gorjene, asta pentru că Jiul Rovinari ar fi trebuit să joace acasă cu Drobeta Turnu Severin, echipă care însă a fost retrogradată după două neprogramări, iar Minerul Motru ar fi trebuit să joace cu Progresul Corabia, însă aceştia s-au retras încă din turul campionatului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.