RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Plecăm cu şansa a doua, dar ne vom vinde scump pielea”

/ 27 aprilie 2011

Înfrângerea Stelei în Ghencea în compania rivalului tradiţional din Liga I, Dinamo, face ca echipa lui Sorin Cârţu să dorească o reabilitarea în ochii fanilor obţinând un succes la Drobeta Turnu Severin în faţa Pandurilor, crede Petre Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor consideră că Steaua a fost umilită de Dinamo, iar trupa din Ghencea vrea să facă uitat cât mai repede acest episod: „Într-un asemenea derby se poate considera că Steaua a fost umilită, pentru că se ştie rivalitatea dintre cele două echipe. Orice înfrângere e un dezastru. Sunt convins că la Severin vom întâlni o echipă determinată şi puternică ce-şi doreşte să recupereze punctele”, a declarat Grigoraş.

Şi Pandurii se află într-o situaţie similară cu cea a Stelei, gorjenii venind după un eşec neaşteptat în Regie în faţa ultimei clasate şi după ce a condus la pauză cu 1-0. Grigoraş spune că echipa sa porneşte la luptă în calitate de outsider, dar cu şanse de a obţine un rezultat bun dacă jucătorii săi vor ştii să compenseze diferenţa de valoare individuală prin forţa de grup: „Plecăm cu şansa a doua, valoarea loturilor, diferenţa de puncte care neseară, tradiţia sunt de partea lor. Ne vom vinde scump pielea şi vom face tot posibilul să obţinem un rezultat favorabil. Steaua nu este echipa de acum câţiva ani chiar dacă are o anumită valoare. Este o echipă puternică cu jucători valoroşi. Nu vreau să-i jignesc pe jucătorii noştri, dar există o diferenţă între noi şi ei. Dar asta se poate compensa printr-un joc colectiv, agresiv şi atitudine dar şi cu şansă”, a mai declarat principalul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.