RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lot de 20 de jucători pentru meciul cu Steaua

/ 26 aprilie 2011

Pentru partida de joi cu Steaua, Petre Grigoraş a anunţat un lot de 20 de jucători pe care Pandurii îi va deplasa la Drobeta Turnu Severin.

În lotul Pandurilor revin doi jucători importanţi, care au absentat la ultima partidă de campionat, căpitanul Mihai Pintilii, după ce şi-a ispăşit etapa de suspendare pentru cumul de cartonaşe galbene, şi Vlad Chiricheş, care este refăcut acum după ruptura ce l-a ţinut pe tuşă în ultimele partide. Surprinde şi revenirea lui Florin Hidişan, jucător pe care antrenorul Petre Grigoraş părea să nu se mai bazeze în acest sezon, mijlocaşul urmând a face şi el deplasarea cu echipa pentru meciul cu Steaua.

Iată care sunt cei 20 de jucători care sunt în lotul Pandurilor pentru întâlnirea de joi cu echipa condusă acum de Sorin Cârţu: Mingote, Lazar, Matei, Pleaşcă, Popete, Viera, Chiricheş, Rada, Grecu, Băcilă, Pintilii, Vranjes, Hidişan, Nistor, Brata, Voiculeţ, Avramescu, Apostu, Lemnaru şi Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.