RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş despre meciul de la Timişoara: „Nu cred că există favoriţi”

/ 26 aprilie 2011

Energia Pandurii Târgu Jiu va juca miercuri, în deplasare, la Timişoara, un meci important pentru configuraţia finală a clasamentului.

Echipa antrenată de Liviu Andrieş prevede un meci echilibrat, între două echipe cu rezultate bune în ultima vreme, care au nevoie de puncte pentru a-şi îndeplini obiectivele: „O să fie un meci greu. Timişoara e pe val, vine după două victorii la fel ca noi, dar ţinând cont de ce lot au şi de faptul că jucăm în deplasare va fi dificil pentru noi. Luând în considerare ultimele nostre evoluţii şi starea de spirit a băieţilor putem să facem un meci bun şi să câştigăm. Nu cred că există favoriţi. Dacă ne uităm la clasament noi am avea prima şansă dar prin schimbarea antrenorului, a lotului pe care-l au, şansele sunt egale la ora actuală”, a declarat tehnicianul târgujian. Acesta a mai declarat că va fi greu şi pentru că echipele vin după o prea scurtă vacanţă de Paşte, iar echipa care reuşi să se adapteze mai bine acestui program va câştiga: „Ne-a dat puţin peste cap aceste sărbători. Pentru mine nu au venit când a trebuit, dar nu avem ce face şi pentru ei au fost sărbători. Băieţii au mâncat, dar nu au avut timp să ia kilograme în plus. Echipa care va fi mai proaspătă din punct de vedere fizic va câştiga, să sperăm că noi vom fi aceia. Este prost programul. În iarnă am stat patru luni ai acum de Paşte jucăm patru jocuri. Nu avem ce face, trebuie să jucăm”, a mai spus Andrieş.

Jucătorii echipei gorjene au avut parte şi de unele plăţi din partea conducerii, care a achitat o parte din salarii înaintea Paştelor: „S-au achitat salariile pe luna februarie, iar acum mai există şi motivaţia sportivă. Dacă vom câştiga la Timişoara mergem în continuare pe drumul ascendent”, a concluzionat Liviu Andrieş.

Meciul dintre Poli Municipal Timişoara şi Energia Pandurii se va disputa miercuri la Timişoara, în Sala „Constantin Jude”, cu începere de la ora 16:30, gorjenii urmând a juca apoi sâmbătă, pe teren propriu, cu CSM Satu Mare, de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.