RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii luptă pentru o clasare cât mai bună

/ 21 aprilie 2011

Seria de cinci meciuri fără înfrângere care le-a adus o zestre de 13 puncte a făcut ca retrogradarea să nu mai fie un subiect care să le dea frisoane Pandurilor, care au însă nevoie de un succes în Regie pentru a fi mai siguri pe îndeplinirea obiectivului.

De acum, Pandurii se gândesc şi la altceva decât la retrogradare, oficialii gorjeni ţintind un loc cât mai sus în clasament pentru a pune mîna pe mai mulţi bani din drepturile TV: “Ne interesează să obţinem cele trei puncte la meciul de vineri şi după aceea să obţinem cât mai multe şi să încercăm să clasăm echipa pe un loc cât mai sus. Ţinem cont şi de banii care vin din televiziune, o sumă deloc de neglijat care poate să asigure şi o parte din bugetul pentru anul următor”, a declarat secundul Pandurilor, Marian Dinu. Acesta a mai spus că la meciul cu Sportul echipa gorjeană merge cu gândul la victorie, dar nici un rezultat de egalitate nu ar fi rău: “Orice punct e bun. Vom juca la victorie pentru că dacă mergem să ne mulţumim cu puţin putem să nu ne alegem cu nimic dar dacă vom obţine un punct nu înseamnă că nu ne vom bucura”, a mai declarat Marian Dinu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.